LÁVKA
Silvestr 2018
Zažijte Silvestr ve znamení dobrého jídla v té nejlepší atmosféře v centru Prahy.
Nabízíme 2 taneční parkety, 5 DJs a 3 různá menu.
Vstupte do nového roku na naší venkovní terase uprostřed pražských ohňostrojů přímo pod Karlovým mostem.
Program v divadelním sále:
• Živá hudba – zpěv, piano, saxofon, basa
• Taneční parket (hudba 60. let až do současnosti) Dj Chemik a DJ Adam Urban
Program v klubu a na venkovní terase:
• DJ Poeta, DJ Lu2, Dj Buldog
MENU I:
Aperitiv: Becherovka, Slivovice, Muškát (Korsika)
Předkrm: Fíkové chutney s kozím sýrem a tymiánem, opečená bagetka
Polévka: Dýňová polévka s praženými dyňovými semínky a domácím bazalkovým pestem
Hlavní jídlo: Pozvolna restované jehněčí kolínko na rozmarýnu a citronu s gratinovaným bramborovým koláčkem
Dezert: Mangový sorbet s černým rybízem a limetkovým gelem se snítkou máty
MENU II:
Aperitiv: Becherovka, Slivovice, Muškát (Korsika)
Předkrm: Fíkové chutney s kozím sýrem a tymiánem, opečená bagetka
Polévka: Dýňová polévka s praženými dyňovými semínky a domácím bazalkovým pestem
Hlavní jídlo: Blanquette de Veau - konfitované telecí plecko s gratinovaným bramborovým koláčkem a žampionovým přelivem
Dezert: Mangový sorbet s černým rybízem a limetkovým gelem se snítkou máty
VEGETARIÁNSKÉ MENU III:
Aperitiv: Becherovka, Slivovice, Muškát (Korsika)
Předkrm: Fíkové chutney s tofu a tymiánem, opečená bagetka
Polévka: Dýňová polévka s praženými dyňovými semínky a domácím bazalkovým pestem
Hlavní jídlo: Lilková roláda plněná fazolovou pastou a rukolou s tomatovou salsou, pečené grenaille na mořské soli
Dezert: Mangový sorbet s černým rybízem a limetkovým gelem se snítkou máty
Cena:
Divadlo (program + menu) 2 800 Kč / 110 €
Ostatní prostory + menu 2 300 Kč / 90 €
Vstup bez menu a bez rezervace do 29.12.2018 490 Kč / 20 €
30.12.2018 690 Kč / 28 €
Otevřeny všechny prostory klubu včetně zahrady pod Karlovým mostem.