HELENA VONDRÁČKOVÁ V HUDEBNÍM DIVADLE KARLÍN - PODMÍNKY PRO ÚČAST A HYGIENICKÁ PRAVIDLA

HELENA VONDRÁČKOVÁ NA TICKETPORTAL.CZ

VÁŽENÍ DIVÁCI, PROSÍME, PŘIJĎTE VČAS!
HELENA VONDRÁČKOVÁ - Vzhůru k výškám Tour
08.06.2021, 19:00 / Hudební divadlo Karlín, Praha 8
Vážení návštěvníci, jsme velmi potěšeni, že se s vámi opět můžeme potkat u příležitosti koncertu paní Heleny Vondráčkové dne 8.6.2021 od 19. hodin v Hudebním divadle Karlín. Z důvodu nařízení vlády České republiky a úřadu hlavní hygieničky České republiky, můžeme tento koncert uspořádat pouze za přesně daných podmínek.
HELENA VONDRÁČKOVÁ NA TICKETPORTAL.CZ

Z těchto důvodů si vás s předstihem dovolujeme informovat o podmínkách, které nám stanovilo Ministerstvo zdravotnictví a za jejichž dodržení je možné koncert navštívit.
Všichni návštěvníci koncertu musí projít před vstupem do Hudebního divadla Karlín negativním testováním na Covid-19 nebo se prokázat již vlastním testem.
Řádné testování jsme pro vás zajistili přímo před budovou Hudebního divadla Karlín, a to v naší režii, tedy pro vás zdarma.
Naše testování NEMUSÍ podstoupit návštěvníci:
- kteří se prokáží negativním PCR testem, ne starším 72 hod od certifikované laboratoře
- kteří se prokáží negativním Antigenním testem, ne starším 48 hod od certifikované laboratoře
- kteří se prokáží potvrzením o provedeném očkování, pokud od prvé dávky uplynula doba 22 dní
- kteří se prokáží lékařským potvrzením o prodělání nemoci Covid-19 v době kratší než 180 dní před koncertem

Naše testování bude probíhat již od 13. hod. v den koncertu a je potřeba se na něj registrovat na adrese www.covid-ghc.com. (V kolonce "typ testu" uveďte "antigen zdarma“, v kolonce "vyberte odběrové místo" uveďte "externí laboratoř").
V případě, že registraci z jakéhokoliv důvodu nestihnete, budete testováni v rámci volné kapacity testovacího místa. V tomto případě ale nejsme schopni vám garantovat, že stihnete začátek koncertu!

Před budovou Hudebního divadla Karlín bude stanoviště, kde se KAŽDÝ návštěvník musí prokázat s negativním testem a platnou vstupenkou. Poté obdrží náramek s označením "Negativní" a bude vpuštěn do prostor divadla.

Na návštěvníky apelujeme, aby se na koncert dostavili se značným časovým předstihem, abychom byli schopni do začátku koncertu s každým návštěvníkem projít nám, velmi nepříjemnou, ale Hlavní hygieničkou nařízenou, proceduru.
Návštěvníky dále upozorňujeme, že koncert bude bez přestávky, bez možnosti využít šatnu a poskytovat občerstvení. Po příchodu do divadla musí neprodleně každý zaujmout své místo a vyjma použití toalety se z tohoto místa nemůže vzdálit a v průběhu koncertu vstávat nebo měnit sedadlo. Taktéž je zákaz uspořádat po koncertě autogramiádu. V případě, že budete mít pro paní Vondráčkovou květinový dar, předejte ho prosím našim hosteskám u vchodu, umělkyni jej rádi doručíme. Po celou dobu pobytu v divadle jsou návštěvníci povinni mít nasazený respirátor třídy FFP2.
Omlouváme se za omezení běžného komfortu návštěvníků, ale bez striktního dodržení nám určených pravidel, bychom koncert vůbec nemohli uspořádat.

V Praze, dne 28.5. 2021
Martin Michal
jednatel společnosti Agentura MM Praha, s.r.o.
v.r.

HELENA VONDRÁČKOVÁ NA TICKETPORTAL.CZ

-TH- 03.06.2021

Top