Bude korunován nový král? Jubilejní OKTAGON 30: Pirát vs. Kincl v souboji o titul střední váhy

Pražská O2 arena se 30.12.2021 stane svatyní, kde se uskuteční jubilejní OKTAGON 30, který bude naprostým vyvrcholením celé letošní sezony bojových sportů. Zůstane „Pirát“ sedět na svém trůnu, nebo započne vláda Patrika Kincla?

„V OKTAGONU je nový král! Jsem ready zbít Piráta,“ říká suverénně nová hvězda OKTAGONU Patrik Kincl, který si rovnou jde pro titul ve střední váze, čímž chce dostat do kouta i zraněného Karlose Vémolu. Prozatímní šampion „Pirát“ Krištofič trénující pod Attilou Véghem je však už nyní ve formě, v jaké jsme ho prý dosud neviděli. A je odhodlaný všem dokázat, že opasek mu náleží právem a zůstane mu, ať se mu do cesty postaví kdokoli.

Kromě dalších top zápasů dojde i k vyřízení účtů dvou znesvářených knockouterů „Moneyho“ Peňáze s výbušným Vlastem Čepem.

Nejlepší show roku představí ty největší hvězdy s jejich příběhy, emocemi, nábojem adrenalinu a vším, co k OKTAGONU patří.

Oslavte konec roku tímto velkolepým svátkem bojových sportů. Vstupenky na OKTAGON 30 v O2 areně 30. 12. 2021 od 18:00.

Všechny vstupenky zakoupené na původní termín akce (30.12.2020) nebo na náhradní termín (1.5.2021) ještě pod původním názvem Oktagon 20 zůstávají v platnosti i na nový termín 30.12.2021 a není potřeba je vyměňovat.

Prodej vstupenek pokračuje v síti Ticketportal.

Top