MY CHEMICAL ROMANCE – 11. 6. 2022 Praha, KONCERT PŘESUNUT DO O2 ARENY & OZNÁMEN PRVNÍ HOST – KAPELA ECLIPSE

Vyjádření kapely:
„Vážení fanoušci My Chemical Romance z České republiky a okolních zemí, z technických a logistických důvodů byl náš pražský koncert přesunut na nové místo – do pohodlné a pohostinnější O2 areny.

Vstupenky na Stání u pódia není potřeba jakkoliv vyměňovat.
Zákazníci, kteří mají vstupenky na klasické Stání z kapacitních důvodů budou mít nárok na vstupenku do 4. patra na sezení. Pokud Vám tato změna nevyhovuje, máte možnost zažádat o vrácení vstupného přímo u ticketingové společnosti, u které jste vstupenky zakoupili.
Zákazníci, kteří mají vstupenky k sezení, obdrží na svůj účet u ticketingové společnosti, u které vstupenky zakoupili, do 13.5.2022 vstupenky (umístěnky) nové. Původní vstupenky na sezení do Sinobo Stadia budou zneplatněny.

POZOR – vzhledem k tomuto přesunu je nyní kapacita koncertu omezena a zbývá posledních pár vstupenek. Prosím, zajistěte si vstupenky, dokud jsou k dispozici!!!“

Zároveň oznamujeme prvního výjimečného hosta – kapelu Eclipse ze Švédska.
Jako zvláštní host MY CHEMICAL ROMANCE se širšímu publiku v Čechách prvně představí švédská rocková skupina ECLIPSE. Ta v posledních letech díky albům „Paradigm“ a „Wired“, singlům „Viva La Victoria“ (téměř devatenáct miliónů poslechů na Spotify) a „Twilight“ etablovala na kapelu koncertující po celém světě, na těch největších festivalech, ale například i na společných koncertech se SCORPIONS, ALICEM COOPEREM nebo AEROSMITH. Více než 300.000 posluchačů za měsíc na Spotify z ECLIPSE dělají jednu z nejúspěšnějších švédských kapel současnosti.

Top