KENDRICK LAMAR – The Big Steppers Tour

Special guests: Baby Keem and Tanna Leone

10. 10. 2022 - Praha, O2 arena

Hvězda světového rapu Kendrick Lamar zpět v ČR! Hvězdný umělec vyráží na mohutné The Big Steppers Tour, při kterém představí své nejnovější album Mr. Morale & The Big Steppers, které vyšlo právě dnes.

CENY VSTUPENEK OD 990,- DO 2390,- Kč
VSTUPENKY V PRODEJI V SÍTI TICKETPORTAL OD 20. 5. 2022 V 10:00

Čtyřiatřicetiletý Kendrick Lamar Duckworth, rodák z kalifornského Comptonu, je pravděpodobně nejvlivnější rapper, hudební producent a skladatel současnosti. Svým významem je možné ho přirovnat snad jen k umělcům, jako je Bob Dylan nebo Miles Davis. Vydává komerčně úspěšná alba s ostrým sociálním komentářem, ohlasy moderního jazzu, funku a soulu a nápaditými videoklipy.

Je držitelem 14 cen Grammy a celé řady dalších cen (American Music awards, Billboard music awards, MTV Awards, Pulitzerova cena a další), prodal přes sedmdesát milionů nosičů svých alb, která byla všechna oceněna platinovou deskou. Dnes vydává své páté netrpělivě očekávané samostatné album Mr. Morale & the Big Steppers.

Po pětileté pauze přichází Kendrick Lamar s novou deskou Mr. Morale & The Big Steppers, která vychází právě 13. 5., tedy dnes! Právě k této desce se váže celé The Big Steppers Tour, na kterém spolu s ním vystoupí v O2 areně jako předskokani Baby Keem, bratranec Kendricka Lamara a sám producent a hudebník. Druhým předskokanem je Tanna Leone, kterého Kendrick Lamar vydává u svého labelu.

Další termíny evropské části:
Fri Oct 07 – Amsterdam, NL – Ziggo Dome
Mon Oct 10 – Praha, CZ – O2 Arena
Tue Oct 11 – Berlin, DE – Mercedes-Benz Arena
Thu Oct 13 – Hamburg, DE – Barclays Arena
Sat Oct 15 – Copenhagen, DK – Royal Arena
Mon Oct 17 – Stockholm, SE – Avicii Arena
Wed Oct 19 – Oslo, NO – Telenor Arena
Fri Oct 21 – Paris, FR – Accor Arena
Mon Oct 24 – Stuttgart, DE – Scheleyerhalle
Tue Oct 25 – Zurich, CH – Hallenstadion
Wed Oct 26 – Laussane, CH – Vaudoise Aréna
Fri Oct 28 – Antwerp, BE – Sportpaleis
Sun Oct 30 – Cologne, DE – Lanxess Arena
Mon Oct 31 – Frankfurt, DE – Festhalle
Wed Nov 02– Glasgow, UK – OVO Hydro
Thu Nov 03 – Leeds, UK – First Direct Arena
Fri Nov 04 – Newcastle, UK – Utilita Arena
Sat Nov 05 – Birmingham, UK – Utilita Arena
Mon Nov 07 – London, UK – The O2
Tue-Nov 08 – London, UK – The O2
Sun Nov 13 – Dublin, IE – 3Arena
Wed Nov 16 – Manchester, UK – AO Arena

O AMAZON MUSIC: Amazon Music mění představy o poslechu hudby tím, že zákazníkům umožňuje odemknout miliony skladeb a tisíce kurátorských playlistů a stanic pomocí jejich hlasu. Amazon Music poskytuje neomezený přístup k novinkám a klasickým hitům na mobilních zařízeních se systémy iOS a Android, PC, Mac, Echo a zařízeních s Alexou, včetně Fire TV a dalších. Členové služby Amazon Music mají díky službě Prime přístup k poslechu 2 milionů skladeb bez reklam, a to bez dalších nákladů na členství. Posluchači mohou také využívat prémiovou předplacenou službu Amazon Music Unlimited, která poskytuje přístup k více než 90 milionům skladeb a nejnovějším novinkám. Zákazníci služby Amazon Music Unlimited mají nyní také přístup k poslechu v nejvyšší dostupné kvalitě – více než 90 milionů skladeb je k dispozici ve vysokém rozlišení (HD), více než 7 milionů skladeb v rozlišení Ultra HD a rostoucí katalog prostorového zvuku. Zákazníci mají také bezplatný přístup k výběru nejlepších playlistů a stanic na Amazon Music s podporou reklam. Všechny úrovně služby Amazon Music nyní nabízejí široký výběr podcastů bez dalších poplatků a živé vysílání ve spolupráci se službou Twitch. Zapojení do hudby a kultury nebylo nikdy přirozenější, jednodušší a zábavnější. Další informace najdete na webu amazonmusic.com nebo si stáhněte aplikaci Amazon Music.

Rotation je stěžejní hiphopová/R&B značka Amazon Music, která zahrnuje playlisty a stanice Rap Rotation a R&B Rotation, které upozorňují na nejlepší hiphopové a R&B skladby od vycházejících nováčků i zavedených hvězd. Rotation je kurátorem hiphopových a R&B odborníků Amazon Music a je domovem nejdůležitější nové hudby, živých přenosů a událostí pro hiphopové a R&B fanoušky po celém světě.

Top