Vánoční OKTAGON 38 KINCL vs. VÉMOLA 2: Absolutní bitva o skutečného krále střední váhy

Na toto ZÚČTOVÁNÍ jste čekali dlouhé 4 roky... Odveta odvet a nejočekávanější zápas domácí scény o titulový pás šampiona OKTAGONu je konečně tady! Vše se rozhodne 30. 12. v O2 areně na turnaji roku OKTAGON 38, kde dojde i k titulovému souboji Magard vs. Macek.

Šampion proti šampionovi a obrovská rivalita, která na scéně nemá obdoby! Dva velikáni MMA na vrcholu, dva neuvěřitelné příběhy, které se nyní protnou a vzejde z nich jeden vítěz!
Před 4 lety se z vítězství na body radoval Vémola. Kincl však za tu dobu udělal obrovský posun a do OKTAGONu přišel ze dvou důvodů – získat pás šampiona a poté dostat „Terminátora“ do klece! Zápas, o kterém je už teď jisté, že se zapíše do historie MMA.

A nejen to! V O2 areně dojde ještě k jedné titulové odvetě – Magard vs. Macek. Budeme svědky další dominance sebevědomého dánského žraloka, nebo Macek využije 3. titulovou šanci a porazí nejen Magarda, ale i psychický tlak nejdůležitějšího zápasu své kariéry?

Představí se další nejzářivější MMA hvězdy současnosti – KO striker Pěňáz, skvělý Matouš Kohout v bitvě proti Malachovi, oblíbený Juráček v souboji s Lohorém a konečně také po 9 měsících přivítáte zpátky v kleci brazilského kata s příběhem, který vás všechny chytil za srdce, Rafaela Xaviera.

Poslední turnaj sezóny a skutečně to nejlepší na závěr za doprovodu úžasné audiovizuální show v O2 areně vám vyčaruje jeden z nejsilnějších zážitků roku 2022!

Lístky rychle mizí!

Vstupenky na nezapomenutelný zážitek, který je ideálním vánočním dárkem, jsou právě v prodeji v síti Ticketportal.

Top