Aréna hvězd otevřena letos nebude

V této složité a stále se měnící situaci Blesk nakonec musel učinit jedno z jeho nejtěžších rozhodnutí a pro letošek se rozhodl neotevřít jím plánovanou Arénu hvězd: "Velice vám děkujeme za přízeň, kterou jste nám demonstrovali koupí vstupenky. Vaší podpory si moc vážíme!"

Vstupné vám samozřejmě v plné výši vrátíme. Vrácení vstupenek bude konkrétně možné od 24.8.2022 těmito způsoby:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla úhrada vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek přes internet

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou –⁠ vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat, vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket –⁠ vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat, vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: eva.sulcova@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz.

Věříme, že vrácení vstupenek proběhne bez jakýchkoliv problémů. Jako malou kompenzaci přijměte prosím poděkování v podobě 3 měsíců předplatného našeho deníku BLESK na základě kódu, jenž byl odeslán online kupujícímu mailem. Kupující, kteří nakoupili jinak než online, si o kód mohou požádat na petra.bardova@cncenter.cz. Rádi se s vámi potkáme alespoň prostřednictvím našich stránek plných kauz, příběhů, aktualit a dalších projektů, které pro vás připravujeme každý den už 30 let.

Budeme samozřejmě také rádi, když nám zachováte i nadále přízeň.

Váš deník Blesk

Jak si vyzvednout předplatné:
1. Předplatné si můžete objednat na ikiosek.cz/blesk.
2. Zvolte čtvrtletní předplatné (tištěné nebo elektronické).
3. V košíku zadejte kód.
4. Uplatníte tak 100% slevu, a předplatné budete mít zdarma.

Podrobný návod naleznete na https://www.ikiosek.cz/sleva-Arena-Hvezd.

Z technických důvodů našich systémů je platnost kódu jen do konce srpna 2022. Pokud byste měli jakoukoliv další otázku, kontaktujte prosím naši zákaznickou linku iKiosku na telefonním čísle: 253 253 553.

Top