MILLENIUM EXPLOSION

25. 11. 2023
O2 arena Praha

Největší hvězdy milénia míří do O2 areny! Světový koncept Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION přináší čtyřhodinovou show.

Nenechte si ujít jedinečný zážitek ve společnosti interpretů, kteří na přelomu tisíciletí bořili hitparády a dodnes jim patří místo v playlistech rádií i v tanečních klubech.

Čeká vás exploze hudby, zábavy a tanečních vzpomínek v rozsáhlé výpravě a show, jakou si největší domácí koncertní hala zaslouží. Tato jedinečná událost se odehraje 25. listopadu 2023.

Když se řekne Cascada, Inna, DJ Antoine nebo Lou Bega, to už mnozí fanoušci zbystří. A co byste řekli na dalších deset zahraničních jmen, v jeden večer, na jednom podiu?

Chcete si zatancovat známý tanec od kapely Las Ketchup s dalšími patnácti tisíci lidmi na skladbu Asereje, zakřičet společně legendární hymnu I like to move it move it od Reel 2 Real anebo zaskákat na mega světový hit Danza Kuduro od Lucenza, který má skoro bilion zhlédnutí na youtube? Tohle zažijete pouze a jen na Radio Kiss MILLENNIUM EXPLOSION ve společnosti světových zpěváků, zpěvaček, kapel a vašich oblíbených moderátorů rádia Kiss naživo.

Milénium mejdan roku 2023 se blíží a bude nezapomenutelný. Zvláště když si k výše prozrazeným přidáte další hity od Loona, Floorfilla, Panjabi MC, Alice DeeJay anebo Shaun Baker.

Vstupenky v prodeji v síti Ticketportal. A protože jde o unikátní akci, vyplatí se neváhat!

Více informací naleznete na www.2000millennium.com.

Top