Koncert Honzy Bendiga v O2 universu se uskuteční 6.12.2024

Honza Bendig a jeho management oznamují nový termín koncertu v O2 universu. Uskuteční se 6. prosince 2024. Vstupenky zakoupené na původní termín 16.3. (resp. 30. 11.) zůstávají v platnosti.

Na prosinec 2024 plánuje Honza se svým týmem monstrózní výpravnou show se skvělými hosty. Předešlého vystoupení ve Foru Karlín se zúčastnila například Monika Bagárová, Markéta Konvičková, Michal David, Refew i Honzův bratr Marsell. Koncert podpořila propracovaná světelná show se zapojením obřích obrazovek.

Je jasné, že už teď velmi ambiciózně postavenou laťku posune ještě o pořádný kus výš. Velkolepá show nabídne ty nejzásadnější hity Honzy, kterých je opravdu mnoho. O tom svědčí i Honzova čísla na YouTube, kde má jeho tvorba neuvěřitelných 179 milionů zhlédnutí. V loňském roce vyšla například jeho společná píseň Romalandia s Rytmusem, song Budeme kelovat s Refewem nebo skladba Nebe Peklo Ráj ve spolupráci s Markétou Konvičkovou. Během koncertu se můžeme těšit i na hvězdné hosty, jejichž jména prozatím Honza tají. Ale půjde opět o nejzářivější jména české i zahraniční hudební scény.

„Z důvodu termínové kolize v O2 universu a jediného možného termínu koncertu zahraničního umělce v Praze (jehož jméno bude brzy zveřejněno v návaznosti na oznam celého jeho evropského turné), musel být posunut náhradní termín koncertu Jana Bendiga z 30.11. 2024 na 6.12. 2024. Děkujeme pořadateli akce, společnosti Championship Music i Janu Bendigovi, za vstřícnost při řešení této situace. Díky tomu jsme nemuseli koncert zahraničního umělce odmítnout a mohou se tak uskutečnit obě akce, za což jsme velice rádi“, uvedl Robert Schaffer, předseda představenstva společnosti Bestsport, která je vlastníkem a provozovatelem O2 areny a O2 universa.

Vstupenky zakoupené v prodejní síti Ticketportal na termín 16. 3. (resp. 30. 11.) zůstávají v platnosti i pro tento nový termín.

FB Jan Bendig
IG Jan Bendig

Top