Tribute To The Legend - John Williams

Jedinečná show Tribute To The Legend – John Williams poprvé v ČR

Velkolepá show Tribute To The Legend – John Williams v podání The City of Prague Philharmonic Orchestra s hostujícím dirigentem Petem Harrisonem skládá hold nejslavnějšímu skladateli filmové hudby všech dob. Hudba vepsaná do srdce každého filmového fanouška ožije výpravnými projekcemi, rozhovory se samotným Williamsem, a také velkolepou světelnou show už 7. prosince v pražském O2 universu. 
 
Diváci se mohou těšit na nesmrtelné skladby z filmů Star Wars, Jurský park, Harry Potter nebo E.T.; nebudou chybět ani titulní melodie ke snímku Čelisti a Indiana Jones. Mnohé překvapí i oficiální hymna Olympijských her, kterou John Willliams složil pro svátek zimních sportů v Salt Lake City. Mráz po zádech bude běhat při poslechu ústřední skladby ke snímku Schindlerův seznam, a atmosféru adventu vykouzlí pohádková melodie z filmu Sám doma. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci Supermana nebo válečného dramatu Zachraňte vojína Ryana. 
 
Pete Harrison je renomovaným dirigentem hostujícím v mnoha britských i světových hudebních tělesech a hudba Johna Williamse je jeho specialitou i srdeční záležitostí. Pete je zároveň i energický moderátor a divákům tak během show zprostředkuje mnoho zajímavostí o okolnostech a inspiraci, které autora vedly ke vzniku kultovních děl. Zážitek ještě umocní komentáře samotného Johna Williamse, který k publiku promluví z filmového plátna.
 
„Spolu s dirigentem Petem Harrisonem se nám podařilo připravit jedinečnou show, která diváky okouzlí i dojme. Nejde jen o video projekce, ale také o inspirace a okolnosti za kterých John Williams svoji legendární hudbu skládal. To je úplně nové pojetí koncertní show. A protože filmy jako Star Wars, Harry Potter nebo Indiana Jones jsou opravdu velkolepé, přidali jsme navíc velkolepou světelnou show. S tradičně výborným The City of Prague Philharmonic Orchestra vystoupí také velký pěvecký sbor, který zážitek ještě umocní,“ popisuje přípravu koncertu Květa Havelková z produkčního týmu JVS.
 
Skvělý The City of Prague Philharmonic Orchestra a velký pěvecký sbor pod taktovkou Peta Harrisona připraví divákům spolu s filmovou a světelnou show naprosto jedinečný hudebně-filmový zážitek. 



7. 12. 2024, O2 universum
Prodej vstupenek v síti Ticketportal ZDE

Top