Detail info
Close

FAUN

FAUN

Datum: 29. listopadu 2024
Místo: Masters of Rock Café
Adresa: Tyršovo nábřeží 5497, Zlín

Vstupenky

pátek
29
lis. 2024
20:00

Informace o akci

Okouzlující německý folk-metalový kolektiv FAUN oznamuje východo-středoevropské turné 2024! Live v listopadu ve ZLÍNĚ!

FAUN + Pettersson & Fredriksson - Eastern & Central European Tour 2024 – 29.11.2024 – ZLÍN, Masters of Rock Café

FAUN jsou jednou z předních světových kapel ve spojení se středověkými nástroji a moderní hudbou.  Na kontě mají 11 alb a mnoho ocenění a předních příček v žebříčcích. Odehráli více než 1000 koncertů po celém světě. Jejich unikátní specialitou je mistrovská virtuozita v hraní na středověké nástroje, polyfonní vokály, archaické beaty a naživo jsou fantasticky inspirující! Přijďte se přesvědčit na vlastní oči!

29. listopadu je přivítá ZLÍN, klub Masters of Rock Café! Prodej vstupenek odstartuje už tento pátek, 26.4. v 10:00!

FAUN říká: "Na našem turné "East & Central Europe Tour" v listopadu a prosinci zahrajeme především písně z našeho aktuálního alba "Pagan" a také vybrané písně z historie kapely. S radostí oznamujeme, také navštívíme některé země, kde jsme ještě nikdy nehráli. Buďte si jisti, že vás čeká nejlepší zážitek z koncertu Paganfolku."

Speciálním hostem turné jsou severští hudební hrdinové Daniel Pettersson a Daniel Fredriksson. Jen velmi málo hudebníků dokáže tak krásně, s tak velkou dovedností a chutí, oživit starou severskou lidovou hudbu, jako tito dva chlapíci! Opravdu! Sami uvidíte, když 29. listopadu po setmění přijdete do Masters of Rock Café ve ZLÍNĚ a necháte se jimi a jejich překrásnými starobylými nástroji uhranout.

Než začne tradiční adventní shon, přijďte si příjemně rozšířit své hudební obzory a na chvíli vplout do nevšedního, okouzlujícího hudebního světa!  

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture FAUN
picture FAUN
picture FAUN

Na mapě

google maps
Top