Detail info
Close

Láska nebeská: Filmový večer s živým orchestrem

Láska nebeská: Filmový večer s živým orchestrem

Datum: 7. prosince 2024
Místo: Kongresové centrum Praha, Kongresový sál
Adresa: 5. května 1640/65, Praha 4-Nusle

Vstupenky

sobota
7
pros. 2024
20:00
Láska nebeská: Filmový večer s živým orchestrem
07.12.2024 od 20:00, DOORS: 18:30

Informace o akci

Film Láska nebeská ožívá: Nezapomenutelný zážitek s živým orchestrem v Praze

Připravte se na kouzelný večer plný romantiky a skvělé hudby! Legendární film "Láska nebeská" se vrátí na plátno v unikátním spojení s více než 60ti členným živým orchestrem. Tento jedinečný zážitek si budete moci vychutnat již v prosinci v pražském Kongresovém centru.

Zažijte klasický příběh lásky, přátelství a vánočního ducha jako nikdy předtím. Živý orchestr dodá filmu nový rozměr, kdy každý hudební moment bude zprostředkován v úchvatné kvalitě a hloubce.
Romantická komedie Láska nebeská (v originále "Love Actually") vypráví několik vzájemně propojených příběhů. V hlavních rolích hrají Hugh Grant, Liam Neeson, Keira Knightleyová a Emma Thompsonová, jejichž postavy se setkávají a jejich osudy se proplétají během vánočního období.
„Jsme nadšeni, že můžeme nabídnout takto výjimečnou akci. Spojení kultovního filmu a živé hudby v předvánočním čase vytvoří neopakovatelnou atmosféru, která nadchne všechny fanoušky. Přijďte si s námi užít nezapomenutelný večer,” říká Tomáš Snášel z pořadatelské agentury Mafia Records.

 

VIP 
- Prémiová místa k sezení
- Vlastní vchod
- Vlastní šatna 


Ultra VIP
- Welcome Drink
- Vlastní salonek 
- All Inclusive catering - alko, nealko, snack
-Prémiová místa k sezení
 - Vlastní vchod  
 - Vlastní šatna 


Vstupenky pro ZTP/P + doprovod zdarma (8. řada místo 1, 29. řada místa 1 a 56, 30. řada místa 1 a 53) můžete objednávat na rezervace@ticketportal.cz, v kopii s přiloženým oskenovaným průkazem ZTP. 

 


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top