Detail info
Close

IDEON

IDEON

Adresa: Jiráskova 1963, Pardubice Navigovat

Vstupenky

pátek
29
lis. 2024
19:00

Popis

Výstavní a společenské centrum IDEON se nachází v klidném prostředí nedaleko obchodního a historického centra města Pardubic. Bylo otevřeno v roce 1994 a v roce 1995 zahájila Pardubická výstavní a veletržní společnost naplno svoji Výstavní činnost.
Příjemné prostředí IDEONu je využíváno pro konání výstav a veletrhů, konferenčních, kulturních i společenských akcí, jakými jsou například koncerty, plesy, divadelní představení, obchodní a kontraktační jednání.
Pro tyto účely jsou v objektu k dispozici velký sál, malé sály, salonek a galerie s maximální využitelnou výstavní plochou 1750 m2 a kapacitou velkého sálu 900 osob. V hlavním sále i ve foyer je provozován bar a restaurace s bohatým sortimentem nápojů a jídel pro organizátory i pro návštěvníky, dále je k dispozici technické zázemí a možnost bezplatného parkování na velkém parkovišti přímo před objektem IDEONu.
Celková úroveň i prostředí výstavního a společenského centra zaručují široké spektrum kvalitních služeb pro pořádání jakékoliv kulturní či společenské akce.


Ticketportal je zárukou pravosti vstupenek

Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.

Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture IDEON
picture IDEON
picture IDEON
picture IDEON
picture IDEON

Na mapě

google maps
Top